tiistai 9. syyskuuta 2014

No ny selvis, et miten tasa-arvoinen avioliittolaki syrjii heteroita


3 kommenttia:

  1. Hei, entäs jos nuo "Lihää syövät heteromiehet" onki kasvissyöjiä? Mutta seriously... Raamattu on IHMISEN TEKEMÄ PAINOTUOTE. Epäilen suuresti ettei ukko yliherra ole käynyt painatustehtaalla kattomassa Jessensä kanssa että kaikki on okei. Millä perusteella siis voi sanoa että avioliitto sallitaaan vain miehelle ja naiselle koska joku saakutin vanha kirja?! Taitaakin raamatustakin olla useita eri painoksia, ja kirjoitustapa muuttunut alkuperäisestä. Grrr... Ja ettäkö kaikki menee kaikkien kanssa naimisiin ois syrjintää heteroille? Ei mun käsittääkseni heteroilta mitään lähde. Elämme 2000-lukua. Ei heteroiden perinteet katoa vaikka homot saisivat saman asian! TT-TT
    -Ja jälleen on Veltsu jaaritellut ummet ja lammet turhia itsestäänselvyyksiä kommenttiboksiin. Loistavaa asiaa olet laittanut, kiitos ja kumarrus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Lihaa syövien heteromiesten mielestä kasvissyönti on vain feministi-ituhippien hommaa.)
      Ärsyttää, kun ihmiset on normaalisti uskonnottomia, mutta heti, kun puhutaan siitä, että mitä jos samaa sukupuolta olevat menisi naimisiin, niin sitten heti ollaan niin kristittyä, niin kristittyä...
      Ja miksi juuri nimenomaan Raamattu on se kirja, minkä ohjeiden mukaa pitäisi elää? Entä, jos on vaikkapa hindulainen miespari, miksi jonkun ihan toisen uskonnon pyhä kirja estää heitä menemästä naimisiin? Ja ymmärrän kyllä, että kaikki eivät pidä homoista ja lesboista, mutta "koska mä en tykkää" ei käy perusteluksi sille, miksi samaa sukupuolta olevien ei pitäisi mennä naimisiin.

      Ja MLL kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia! "MLL toteaa, että avioliittolain muuttaminen kansalaisaloitteessa esitetyllä tavalla mahdollistaisi samaa sukupuolta olevan parin yhteisadoption. MLL pitää tätä kannatettavana. Ei ole lapsen edun mukaista, että lapsi adoptoidaan yksin perheeseen, jossa on tosiasiallisesti kaksi vanhempaa. Tilanteissa, joissa avoliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa oleva adoptoi lapsen yksin, myös adoptiovanhemman puoliso on yleensä vanhemman roolissa. Adoptoitavan lapsen edun kannalta olisi perusteltua, että molemmat tosiasialliset vanhemmat olisivat adoptioneuvonnan piirissä ja että heillä molemmilla olisi mahdollisuus adoptoida lapsi yhdessä. On tärkeää, että parisuhteen laatu ja vakaus arvioidaan adoptioneuvonnassa lapsen edun kannalta."
      http://www.mll.fi/?x34302=20227726

      Poista
    2. Kolme-neljä vuotta sitten olin MLL:n tilaisuudessa. Työntekijä totesi perheen ulkoisesta adoptiosta puhuttaessa liiton virallisen kannan olevan, että on lapsen etu päästä perheeseen, jossa häntä kasvattaa nainen ja mies. Koska MLL on ottanut viisaasti kantaa tasa-arvoiseen avioliittolakiin ja siihen kuuluvaan oikeuteen perheen sisäisestä adoptiosta, mahtaako linja ulkoiseen adoptioon olla muuttunut samaan suuntaan? Asia kiinnostaa, mutta en oikein tiedä mistä etsiä vastauksia. :D Varmaan pitäis soittaa sinne ja kysyä.

      Poista