tiistai 13. toukokuuta 2014

Huomenta.3 kommenttia:

 1. No miksei sinne voisi lähettää jotakuta, jolla on "jokin epämuodostuma tai sairaus"?

  Jos ei tykkää, voi aina laittaa silmät kiinni ja vain kuunnella... musiikista ja laulustahan siinä on kyse. Tai ainakin pitäisi olla.

  Mutta lainatakseni sinua: PERKELE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helkkari noitten kaikkien googletilien kanssa...

   Samaa minäkin ajattelin. Onhan sen tapahtuan nimikin Eurovision laulukilpailu, siinä kilpaillaaan juuri nimenomaan musiikilla ja lavashow onvain limääräistä bonusta - osa ihmisistähän seuraa euroviisuja radiosta eivätkä he näe esityksiä vai kuulevat pelkän musiikin. Jos kilpailujoiden ulkomuoto ei miellytä silmää niin sitten vaan TV kiinni ja radio auki!

   Ja sitten kanssa tuo "epämuodostunut tai sairas" kilpailija... Mistä lähtien Euroviisut on ollut vain (valkoisten), missitasoisten heteroihmisten kilpailu? Saako sitten esim. diabeetikko kuitenkin esiintyä Euroviisuissa, kun hänen sairautensa ei näy päälle päin? Jollain malla oli joskun 2000-luvun alkupuolella sokea viisuedustaja, olisiko hänenkin sitten pitänyt jättäytyä pois kisasta ja antaa paikkansa jollekin "normaalille"? Ja itä jos Conchita olisikin ihan biologisesti nainen, mutta hänellä vain sattuisi kasvamaan parta?

   Poista
  2. Tasa-arvoahan EI ole se että valitaan voittajaksi "parrakas nainen" tai presidentiksi homo.

   Tasa-arvoa on valita paras HUOLIMATTA siitä että onko trans/ homo/ vammainen/ mies/ nainen.

   Poista